Stradale Carnivale ajunge în 4 școli

Copiii sunt cei care ne motivează să facem lucrurile mai bine. Ei sunt cei care ne dau ENERGIA să continuăm, atunci când noi nu ne găsim suficiente resurse. Ei sunt cei care ne inspiră atunci când noi rămânem fără idei.
Este datoria noastră să avem grijă de ei și să îi creștem cât mai FRUMOS. Este datoria noastră să le dăm toate uneltele necesare, pentru ca ei, mai departe, să ia deciziile potrivite lor.
Educația alimentară este una dintre aceste unelte. Doar așa, știind ce înseamnă MÂNCARE SĂNĂTOASĂ, cea care hrănește cu adevărat, plină de gust, NATURALĂ, vor ști cum să facă cele mai bune alegeri.

Astfel, a apărut Stradale Carnivale, divizia dedicată școlilor. Creată special pentru a le aduce celor mici cele mai bune ingrediente, transformate în cea mai delicioasă mâncare, într-un mediu distractiv și relaxant.

Ne continuăm acum misiunea în școli de renume din București – American International School of Bucharest, International British School of Bucharest, Lycee Francais Anna de Noailles și Genesis College.

4 PARTENERI PUTERNICI

La Stradale Carnivale – divizia destinată școlilor – am urmărit încă de la început să le oferim copiilor o experiență a prânzului completă. Ținem regulat cursuri de gătit interactive, organizăm evenimente tematice în restaurantul nostru (cum ar fi ziua vegană) și, uneori, mutăm totul în aer liber pentru un Street Food Festival, chiar în curtea campusului. Meniurile sunt și ele personalizate, luând în considerare diferitele categorii de vârstă, dar și cultura fiecărei școli în parte.

American International School of Bucharest este locul unde a început Stradale Carnivale. Cu o experiență vastă în educația elevilor, American International School of Bucharest are în prezent în jur de 1.500 de elevi. Pentru fiecare dintre ei, pregătim zilnic preparate delicioase: de la pâine coaptă în zori de zi, la prăjituri de casă și până la preparate reprezentative pentru Sărbătorile din an.

International British School of Bucharest a devenit, în 2019, a doua locație Stradale Carnivale. Inspirăm curiozitate și poftă pentru o alimentație mai sănătoasă celor peste 400 de elevi ai școlii.

Lycee Francais Anna de Noailles este unul dintre cele mai noi parteneriate pentru Stradale. Din septembrie 2021 ne-am făcut simțită prezența în școală prin noul decor al zonei pentru servirea mesei care a transformat totul într-un adevărat festival al mâncării pentru cei peste 1.200 de copii și profesori.

Genesis College își propune să ofere celor peste 400 de elevi o educație completă, iar prezența noastră îi ajută pe elevi să înțeleagă și să aleagă cu plăcere un stil de viață sănătos, printr-un prânz echilibrat și delicios.

Doar împreună le demonstra celor mici că a mânca sănătos ȘI delicios este mai mult decât posibil: întotdeauna distractiv, acest stil de viață reprezintă, de fapt, viitorul.