Tu cu cine sărbătorești de Dragobete?

Continuăm luna iubirii cu noi surprize!

Joi, de Dragobete, te așteptăm să lași un comentariu la noua postare pe contul de Instagram @stradalero sau pe pagina de Facebook Stradale, în care să etichetezi o persoană dragă ție împreună cu alintul vostru preferat. Cuplul norocos va primi din partea noastră o Pavlova pentru a vă sărbători pe deplin dragostea.

Iar dacă preferi totuși să iei parte la concurs însă nu în mediul virtual, avem soluția perfectă. Vino sâmbătă, 26 februarie, în Stradale Edenland Park – la orice comandă în restaurant vei primi un cartonaș pentru tombola care va avea loc acolo. Premiul este același, însă vei putea simți și fizic emoțiile concursului.

Perechea câștigătoare a concursului online va fi aleasă prin programul random.org fiind anunțată în cursul zilei de vineri, 25 februarie, pe paginile de social media și printr-un mesaj în privat. Cartonașul care va desemna cuplul câștigător din Edenland Park va fi extras duminică, 27 februarie.

Cantitatea fiecărui tort este pentru minimum 10 persoane. De aceea, vom pregăti premiul în funcție de momentul în care primim răspunsurile câștigătorilor. Ulterior, tortul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare.

Înscrie-te în concurs și îndrăznește să îți arăți dragostea!

Echipa Stradale